0 Shares 122 Views

Nu îţi încape noul iPhone în buzunar? Iată că producătorii de blugi s-au gândit la asta şi iau soluţii

admin Oct 06, 2014
0 123

Mai mulţi producători de blugi din SUA vor lărgii buzunarele pantalonilor pentru ca noul iPhone să încapă în compartiment. Ideea nu aparţie doar unui producător de blugi, această nouă tendinţă fiind aplicată de mai multe companii.

Americans-Turn-Away-from-Jeans-Hello-Yoga-pants

Utilizatorii noului iPhone susţin că buzunarul este mult prea strâmt şi cel mai deranjant este atunci când se aşează şi de cele mai multe ori se văd nevoiţi să îl scoată din buzunar.
Dimensiunile telefoanelor ating diagonala de 5.5 inch ceea ce necesită o modificare în prealabil a buzunarelor.

Momentan sunt cinci producători care vor să facă această schimbare, printre care se numără Levi’s şi L.L Bean.

“ Fără să ne referim neapărat la iPhone 6 crezul nostru, ca şi cel a lui Steve Jobs, este de a oferi produse care îmbunătăţesc măcar puţin viaţa consumatorilor”, spune directorul de la Levi’s.

De asemenea, producătorul blugilor J. Crew susţine că va lua în considerare unele detalii, cum ar fi introducerea unor accesorii pentru noul iPhone 6.

“Buzunarele bărbaţilor sunt deja potrivite telefoanelor de dimensiuni mari, incluzând şi iPhone 6 şi iPhone 6 Plus” spun cei de la American Eagle.

“Mereu am luat în considerare aspectele funcţionale ale articolelor de îmbrăcăminte. Bineînţeles că suntem deschişi tuturor caracteristicilor care bucură clienţii, însă luăm în considerare şi ocazia la care blugii pot fi purtaţi, precum şi ceea ce este nevoie pentru putea fi purtaţi în fiecare zi” declară producătorul Lee Jeans.

Şi iată că, mai mult decât oricând, dimensiunea şi confortul chiar contează.

Să fie oare aceasta soluția salvatoare?

10151427_10152781074274759_9001691879449933189_n

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category