0 Shares 70 Views

În căutarea fratelui pierdut. Ştirile TVR încearcă să reunească o familie după 30 de ani

admin Oct 05, 2014
0 71

Reporterii TVR Alexandra Bogdan şi Felix Damian încearcă să reunească o familie, după 30 de ani de la o dramă. Alexandru a fost declarat mort la scurt timp după naştere. După 30 de ani, familia crede că băiatul este în viaţă.

ad6a71d0-4c4b-11e4-8951-fd5a7bef429f_geaman-disparut

Acesta este cazul momentului în România. Cu ajutorul vostru, cu cât acest articol ajunge la cât mai multă lume, putem să infăptuim o minune. Să reunim din nou această familie.

La 1 noiembrie 1984, Teodora Maria, pe atunci în vârstă de 19 ani, dădea naştere unor gemeni, Nicolae şi Alexandru. A doua zi după naştere, mama era însă anunţată că unul dintre copii, Alexandru, a murit. Tatăl copilului a cumpărat sicriul, dar părinţii au fost sfătuiţi de viitoarea naşa a micuţilor să nu mai ia copilul acasă.

Cei doi părinţi au plecat din spital cu Nicolae şi, timp de aproape 30 de ani, familia a trăit cu convingerea că Alexandru a murit.

Însă se pare că lucrurile nu au stat chiar așa. Bunica copiilor i-a marturisit tatălui că unul dintre frați a fost vândut cu complicitatea nașilor încă din spital.

Părinţii, fratele mamei şi Nicolae sunt de părere că Alexandru a fost vândut la naştere de naşa Niculina Maria, în complicitate cu o asistentă medicală, unei doamne cu o situaţie materială destul de bună la acea vreme.

„Greşeala mea e că nu am văzut băiatul mort. Nici eu, nici soţul meu nu ne-am dat seama să ne ducem acolo să îl vedem mort. Atâta insistenţă a fost din partea lor …”, spune mama Teodora, cu lacrimi în ochi. Şi Nicolae e convins că fratele său trăieşte şi ar vrea foarte mult să îl cunoască.

„Am iertat-o pe mama şi nu am iertat-o. Am iertat-o pentru că trebuia să o iert, fiind copilul ei. Dar am rămas cu remuşcări, remuşcări pentru că, dacă îmi spunea din timp, poate rezolvam altfel”, spune, cu mâhnire, şi tatăl copilului dispărut.

„Ar fi bine să îşi cunoască şi adevărata lui familie pentru că nu noi l-am dat, ci el ne-a fost luat”, încheie Nicolae.

Familia îi roagă pe toţi cei care pot da informaţii în acest caz să sune la numărul de telefon al tatălui, 0761.951.116 (Gheorghe Maria).

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category