Dovada că trăim într-o țară în care se poate orice: un clujean a furat ambulanța în timp ce medicii acordau primul ajutor

0
52

Întâmplare desprinsă parcă dintr-un film. Astfel poate să fie descris ceea ce s-a întâmplat în centrul Clujului. Un bărbat a încercat să fure o ambulanță, în timp ce echipajul îi acorda primul ajutor unei femei căzute în stradă.

ambulanta_81023600

În timp ce personalul medical era ocupat cu acordarea primului ajutor, un cetățean s-a urcat pe ascuns în ambulanță și a demarat în trombă, sub privirile stupefiate ale celor prezenți.

Soferul ambulanței, a luat-o la fugă după mașină reușind să-l oprească pe hoț după câteva sute de metri, cățărându-se la volan din mers și scoțând cheile din contact. În busculada creată, individul a reușit să fugă și nici acum nu a fost găsit de politiști.

Horea Simu, directorul Ambulanței Cluj Napoca: „Pot să zic că șoferul a avut prezență de spirit a fugit dupa ambulanță, a intrat pe partea dreapta, l-a imobilizat și a scos cheile din contact.”

Odată oprită ambulanța, hoțul a fugit. Șoferul salvării susține că îl cunoaște pe bărbat ca fiind unul dintre pacienții secției de Psihiatrie, pe care l-a adus chiar el la spital cu mașina. Polițiștii spun că îl caută și este doar o chestiune de ore până când îi vor da de urmă.

Sursa: Stirile ProTV

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here