Cuburi cu brânză de vaci şi caise

0
228

Este un desert foarte simplu şi absolut delicios.

kifoztuk_barackosturos

Ingrediente pentru o tavă de 24X36 cm.

Pentru aluat:
– 250 gr făină
– 60 gr zahăr pudră
– 130 gr unt
– 1 ou
– un vârf de cuţit de sare
– ½ pachet de parf de copt

Pentru umplutură:
– 2 bucăţi de piersici mari din conservă
– 2 linguri de griş
– 500 gr brânză de vacă
– 80 gr amidon alimentar
– 200 gr zahăr
– 500 gr smântână
– 2 ouă
– ½ linguriţă extract de vanilie

Pentru decorare:
– zahăr pudră
– frunze de mentă

1. Amestecăm ingredientele pentru aluat, îl frămâtăm, pe urmă îl întindem şi îl punem într-o tavă unsă cu unt.
2. Amestecăm şi ingredientele necesare pentru umplutură, până obţinem o pastă.
3. Caisele le taiem bucăţele.
4. Presarăm aluatul cu o lingură de griş, apoi punem bucăţelele de piersici şi iar presarăm cu o lingură de griş.
5. Pe urmă turnăm umplutura de brânză şi o întindem.
6. Coacem timp de 50-60 minute la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
7. Putem să-l decorăm cu zahăr pudră şi frunze de mentă.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here