Vrei să mergi la muncă în străinătate? Spania caută 800 de români dispuși să lucreze

0
74

Vrei un loc de muncă sezonier în Spania? Acum este momentul să aplici pentru o astfel de muncă. Se organizează recrutari pentru mână de lucru în Spania, fiind vizați români care sunt dispuși să lucreze pentru un salar brut de aproximativ 40 EURO pe zi.

cules-de-capsuni-in-spania

O firmă din Spania care activează în domeniul agriculturii vrea să angajeze 800 de români la cules de căpşuni în zona Huelva, începând cu luna februarie 2015, în acest sens urmând să fie organizate selecţii în mai multe judeţe din ţară.

„Una din condiţiile impuse celor interesaţi este înregistrarea în baza de date a AJOFM ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Actele necesare pentru a fi luaţi în evidenţă sunt o copie după actul de identitate cu o valabilitate de minim şase luni, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie din care să reiasă că este apt de muncă, cazier judiciar şi curriculum vitae. Termenul limită de înregistrare a dosarelor este 15 ianuarie 2015”, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Toporăscu.

Persoanele care vor fi selectate pentru a munci la cules de căpşuni în Spania vor câştiga 39,48 de euro brut pe zi, achitaţi o dată la două săptămâni prin transfer bancar. Cazarea este oferită de către angajator în schimbul achitării sumei de un euro pe zi. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator. Perioada de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia contractul. Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere.

Timpul de lucru este de 6 ore și jumătate pe zi, însumând 39 de ore pe săptămână de muncă.

Sursa: Mediafax

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here