Adrian Năstase a fost eliberat din închisoare! Cine urmează? Becali sau Voiculescu?

0
78

Adrian Năstase va pleca joi din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul Ilfov a decis, definitiv, ca fostul premier să fie eliberat condiţionat, pentru că a executat o treime din pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare.

_mg_3164_44079100

Magistrații Tribunalului Ilfov au decis că Adrian Năstase poate fi eliberat condiționat din închisoare. Aceștia au confirmat decizia Judecătoriei Sectorului 4, care a decis același lucru. Adrian Năstase, condamnat la patru ani și șase luni de închisoare, prin contopirea pedepselor din dosarele „Zambaccian” și „Trofeul calității”, va fi eliberat condiționat după ce a executat o treime din pedeapsă.

Magistrații au ținut cont și de faptul că Năstase a elaborat trei lucrări științifice, în urma cărora a scăpat de 105 zile de închisoare. Năstase nu va putea ocupa nicio funcție publică timp de 5 ani.

„Eu nu înțeleg de ce DNA trebuie să participe și la ședința de eliberare conditionată. Nu discutăm despre ce am făcut eu în copilărie, ci de conduita mea în pușcărie, care e catalogată drept impecabilă de către comisie. Eu am participat la prelegeri și în calitate de cursant. Mi-am executat pedeapsa, respectând legea”, a declarat Adrian Năstase.

Oare cine este urmatorul pe listă? Becali sau Voiculescu?

Sursa: Yahoo News

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here