ROBIN WILLIAMS a murit

0
55

Actorul american ROBIN WILLIAMS, cunoscut în special pentru rolurile sale în filmele „Mrs. Doubtfire” şi „Cercul poeţilor dispăruţi”, a decedat la domiciliul său şi se pare că este o sinucidere, a anunţat luni poliţia, citată de AFP.

robin-williams

ROBIN WILLIAMS. Poliţia din Marin County, în California (sud-estul Statelor Unite), a explicat într-un comunicat că un „individ de sex masculin a fost declarat mort la ora 12.02, identificat drept Robin McLaurin Williams, în vârstă de 63 de ani, rezident în Tiburon, în California” şi că o cauză probabilă a decesului ar fi „sinuciderea prin asfixiere”, scrie mediafax.ro.

Poliţia a anunţat iniţierea unei anchete „cu privire la cauzele şi circumstanţele decesului”, adăugând că actorul a fost văzut ultima dată în viaţă duminică, la ora 22.00, la domicilul său, unde locuia împreună cu soţia.

ROBIN WILLIAMS. Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie.

ROBIN WILLIAMS. La începutul lui iulie, ROBIN WILLIAMS, care a luptat în trecut cu dependenţa de alcool şi de droguri, s-a internat în centrul de tratare a dependenţei Hazelden din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependenţei de alcool.

Robin Williams, cu o carieră de mai bine de trei decenii, a devenit cunoscut pe plan internațional mai ales pentru rolul său în „Good Morning Vietnam” de Barry Levinson în 1987.

https://www.youtube.com/watch?v=DoAEouJTdWY

Sursa: Realitatea.NET

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here