Acest labrador a mers mai mult de 50 kilometri pentru a se întoarce la stăpânii lui. Reacţia lor este egoista si de neînţeles

0
61

Rasa umană are încă multe de învăţat despre animale. Din păcate de cele mai multe ori oamenii rănesc animalele, animale care au afecţiune, altruism şi conştiinţă.

1407232596bb8771fa

Avem atât de multe de învăţat de la animale. Am distrus lumea lor pentru a sprijini lăcomia noastră. Pot să înţeleg de ce multe dintre animale se tem şi ezită să vină în contact cu noi.

Povestea lui Lady, un labrador bătrân este un exemplu în acest sens. Aceasta a impresionat o lume întreagă cu altruismul său.

Căţeluşa a rămas fără stăpân în anul 2012 deoarece persoana care o îngrijea a decedat, iar ulterior ea a fost adoptată de o familie care, însă a renunţat la ea deoarece se juca agresiv cu căţeii de talie mică. Istoria nu se opreşte aici. Lady a ajuns în cele din urmă la o altă familie.

Ataşată de prima familie căţeluşa a fugit şi a mers mai bine de 50 km singură, pentru a se întoarce la stăpânii preferaţi. Aceştia însă nu au fost impresionaţi şi au alungat-o.

Supărată, Lady a plecat singură înapoi la adăpost. Povestea incredibilă a ajuns la urechile unei femei importante de afaceri care a decis să o adopte. Pentru a o aduce la ferma unde mai deţine încă 300 de animale luate de la adăpost, aceasta a trimis un avion privat.

Să speram ca aici labradorul își va găsi stăpânul și se va simți iubit și protejat.

140723260882c3a865

630x355_1407232601abaaaca6

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here