Un singur om, 100.000 de scobitori și 35 de ani: Iată o sculptură cinetică incredibilă

0
145

În urmă cu treizeci și cinci de ani artistul Scott Weaver a început deja să lucreze la această sculptură cinetică incredibil de complexă.

weaver-1

El continuă să modifice și să extindă lucrarea chiar și astăzi. Sculptura elaborată este creată cu un pic de lipici, niște scobitori, și o sumă incredibilă de ingeniozitate.

El admite că există mai multe sculpturi din scobitori, poate chiar mai mari decât ale lui, dar niciuna nu este atât de complexă.

Prin intermediul site-ul său, Weaver estimează că a petrecut peste 3.000 de ore în cadrul proiectului, iar scobitorile provin din întreaga lume: „Am folosit diferite mărci de scobitori, în funcție de ceea ce am de construit. De asemenea, am mulți prieteni și membri de familie care colectează scobitori în călătoriile lor pentru mine. De exemplu, unii dintre copacii din Golden Gate Park sunt realizaţi din scobitori din Kenya, Măroc, Spania, Germania de Vest și Italia. Inima din interiorul Palatului de Arte este format din scobitori pe care oamenii le-au aruncat la nunta noastră” declară acesta.

Munca lui este uimitoare şi unică în toată lumea. Priveşte aceste imagini şi te vei convinge.

weaver-2

weaver-4

weaver-5

weaver-new-1

weaver-new-2

weaver-new-3

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here