Trucuri bizare de frumuseţe? Iată câteva care chiar funcţionează

0
75

Auzim mereu trucuri mai ciudate pentru frumuseţe, trucuri care nu par să funcţioneze cu adevărat însă iată că unele dintre ele funcţionează iar rezultatul este unul plăcut.

frumusete

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să te pătezi de urme negre atunci când aplici rimelul? Iată o soluţie cu care îţi vei putea păstra baza de machiaj intactă. Atunci când foloseşti mascara încearcă să ţi o lingură de plastic cu adâncitura în jos la baza ochilor.

Îţi doreşti ochi de felină ca în reviste? Începe prin a trasa conturul ochiului cu un creion dermatograf, ulterior estompează şi adăugă încă o line, însă de data aceasta cu tuş. Cu ajutorul unui băţ de urechi şterge excesul pentru ca linia să fie perfectă.

Vrei buze voluptoase fără a aplica gloss? Este nevoie doar de o pastă obţinută din boia de ardei iute cu puţin ulei pe care o aplici pe buze. După ce a acţionat câteva minute îndepărtează, buzele vor arăta imediat mult mai bine.

Vrei să scapi de ochii umflaţi? O metodă care chiar funcţionează este să pui pe ochii, pentru câteva minute, felii de cartofi, amidonul va face minuni pentru aspectul ochilor tăi.

Vrei o metodă rapidă de a scăpa de celulită? Zaţul de cafea este excelent în acest caz, masează zonele problematice, cafeina va stimula procesul metabolic al pielii.

Ai probleme cu coşurile în perioada menstruaţiei? Un truc care te va scoate din această situaţie neplăcută este o mască formată din aspirină pisată şi apă. Efectul antiseptic te va ajuta în acest caz.

Vrei ca lacul aplicat să fie unul perfect? Ţine lacul de unghii înainte de aplicare câteva minute la frigider, astfel că nu vei mai avea pe unghii diverse borbonele nedorite.

Oja de pe unghii nu se ia nici cum? Îmbibă discurile demachiante în acetonă şi pune câte unul pe fiecare unghie, acoperă cu folie de aluminiu iar după cinci minute îndepărtează-le, unghiile tale vor fi curate fără un efort prea mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here