0 Shares 80 Views

Iată un filmuleț care surprinde o racheta chiar înainte de a distruge un bloc de locuințe

admin Iul 30, 2014
0 81

Un filmuleț postat pe un site israelian surprinde la secunda 25 imaginea unei rachete care pur și simplu spulberă un bloc de locuințe.

ScreenSnapz058-620x362

Inițial este trimisă o mică rachetă de recunoaștere, care cauzează prejudicii asupra blocului, ea având doar scopul de a-i pune în gardă pe cei din bloc că va urma o explozie.

Aceste blocuri sunt bombardate de către armata israeliană, sub pretextul că în aceste locuri se ascund combatanți ai grupărilor Hamas.

După cum explică pentru CNN un general de brigadă israelian, inițial se anunță că blocul va fi bombardat pentru a da răgaz civililor de a-și elibera locuințele. Apoi este trimisă acea rachetă de recunoaștere iar mai apoi racheta propriu-zisă care va distruge complet cladirea.

Același general explică că nu există un interval fix intre racheta de recunoaștere și cea de distrugere, putând să fie minute sau ore între cele două, acest lucru fiind determinat de importanța strategică a imobilului.

Un alt filmuleț condensează bombardamentele israeliene asupra Fâşiei Gaza, într-un singur minut. Atacul, care a durat, de fapt, o oră, a transformat cartierul Shijaiyah în ruine.

https://www.youtube.com/watch?v=YVV6zIyymoE

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category