0 Shares 85 Views

Un ziar din Rusia își cere scuze pe prima pagină poporului olandez, cu privire la accidentul aviatic

admin Iul 25, 2014
0 86

Un ziar din Rusia a publicat vineri pe prima pagină a gazetei, scuzele poporului rus referitoare la accidentul aviatic care a avut loc în Ucraina.

RUSSIA-UKRAINE-PRESS

Astfel pe prima pagină a „Novaya Gazeta”, redactorii ziarului au ținut să aducă un ultim omagiu, victimelor accidentului aviatic în urma căruia și-au pierdut viața 295 de oameni.

„Vergeef ons, Nederlands”- „Iertați-ne, Olanda”, este titlul care însoțește o fotografie sfâșietoare ce reprezintă convoiul mortuar care a dus înapoi în Olanda, pentru identificare, trupurile neînsuflețite ale celor decedați ca urmare a prăbușirii avionului aparținând Malaysia Airlines, MH17, care făcea legatura între Amsterdam si Kuala Lumpur.

„Novaya Gazeta”, este un ziar liberal, bine cunoscut pentru poziția sa anti-Putin. Pagina de față va declanșa cu siguranță o reacție din partea Rusiei, întrucât aceasta continuă să nege că a avut vreun rol în doborârea avionului.

Înalți oficiali ai serviciilor secrete americane au declarat marți că, pe baza investigațiilor lor, nu există nicio dovadă directă care ar putea să lege Rusia de accidentul aviatic, dar au ținut să precizeze că Rusia este responsabilă pentru instigare, la „condițiile”, care au dus la producerea nefericitului eveniment.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category