Cea mai tristă fotografie făcută din spațiu

0
47

Astronautii de la Stația Spațială Internațională au publicat de-a lungul vremii pe rețelele de socializare o serie de fotografii din spatiu.

BtPyQ3CCYAEk1S2

Dar în acest weekend, astronautul Alexander Gerst, a publicat o fotografie, pe care el a considerat-o cea mai tristă fotografie pe care a făcut-o vreodată.

Fotografia reprezintă zona de conflict armat dintre Israel și Fâșia Gaza,luminile reprezentând de fapt explozii ale rachetelor deasupra Fâșiei Gaza și Israelului.

Ceea ce se vede în fotografie este de fap o parte a Israelului. Asa cum realateaza VOX.COM, nordul este la dreapta, iar sudul la stanga, deci partea întunecată din partea de sus a fotografiei este Marea Mediterana, iar partea luminată este Tel-Aviv-ul, aflat la aproximativ 70 de kilometri de Fâșia Gaza.

Conflictele în acest teritoriul au escaladat în această lună, după ce Israelul a lansat o ofensivă la sol împotriva grupărilor Hamas și aliațiilor săi.

Numărul morților în Gaza – civili și copii, care au fost uciși în schimbul de focuri se ridică la 687 în această săptămână, potrivit Associated Press.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here