0 Shares 188 Views

Această umbrelă naturală te învăluie cu lumina ei roz și violet

Crina Iul 22, 2014
0 189

Aceste fotografii uimitoare care arată ca un cer glorios, cu linii de culoare roz și violet, sunt de fapt imagini cu cea mai mare plantă Wisteria din Japonia.

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-10

Această plantă, aflată în parcul Ashikaga Flower din Japonia, nu este cu siguranță cea mai mare din lume, dar ajunge la impresionanta mărime de 1990 de metri pătrați și datează din jurul anului 1870.

Cea mai mare asemenea plantă se află în Sierra Madre, California şi are 4000 metri pătrați.

Deși Wisteria arată ca nişte copaci, de fapt, ele sunt viță de vie. Wisteria este un gen de plante cu flori din familia Fabaceae, care include zeci de specii de viță de vie din estul Statelor Unite, China, Coreea, şi Japonia.

Mărimea frunzelelor ajunge pana la 35 cm lungime. Florile sunt de culoare: purpuriu, violet, roz sau alb si in unele cazuri sunt extrem de parfumate.

Parcul Ashikaga Flower este situat la aproximativ 6 ore faţă de Tokyo, iar cel mai bun timp pentru a-l vizita este începând cu sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai. Grădina este privată astfel încât nu există o taxă de intrare.

Toată structura acestei plante este poziţionată pe suporturi de oțel, care permite vizitatorilor să meargă pe sub plantă în lumina roz și violet exprimată de către florile sale agăţate extrem de frumoase.

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-1

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-2

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-3

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-4

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-5

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-6

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-7

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-8

oldest-wisteria-tree-ashikaga-japan-11

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category