IKEA și-a deschis magazinul ONLINE în România. De acum poți comanda produsele dorite, printr-un simplu click

0
42

Începând din 15 iulie, gigantul suedez IKEA, și-a deschis propriul magazin online. De acum este mult mai simplu pentru cei aflați în altă parte decât în București pentru a-și comanda produsele dorite.

Screen Shot 2014-07-16 at 16.28.07

După ce metoda vânzării online a fost testată cu succes pentru prima dată în Marea Britanie, unde s-a constat creșterea vânzărilor cu peste 25%, retailerul suedez a introdus și pe piața din România, vânzarea online a produselor sale.

„Tu comanzi online, noi livram produsele oriunde. Am creat serviciul IKEA COMENZI ONLINE cu livrare la domiciliu în toată țara”, se arată în anunțul postat pe pagina de internet a magazinului IKEA.

Pentru orice comandă online plătești 49 de lei pentru colectarea produselor din magazin, indiferent de numărul de articole, la care se adaugă 1 leu/kg pentru livrarea prin curier rapid la tine acasă.

Prețul total se calculează automat pe măsură ce adaugi articole în coș. Plata comenzii se face în numerar, la livrare.

Și în plus, IKEA îți oferă și posibilitatea de a returna produsul dacă nu ești complet mulțumit de el, trimițându-l pur și simplu înapoi, neasamblat, într-o perioadă de 90 de zile de la achiziție.

„Am lansat și am început să primim comenzi și să livrăm produse în toată țara astăzi, pe 15 iulie. Întreaga dezvoltare a serviciului de comenzi online s-a desfășurat pe durata a câteva luni. Serviciul de comenzi online a fost dezvoltat la nivel local, de către echipa magazinului IKEA din zona comercială Băneasa. Investiția a fost una minima, pentru ca am folosit resursele logistice existente. Am avut nevoie de resurse suplimentare pentru dezvoltarea noii interfete pentru comenzi online și am angajat noi colegi în departamentul de relatii cu clienții, pentru a procesa comenzile primite în urma lansarii noului serviciu”, a declarat Mihaela Mureșan, director de marketing al IKEA Romania, conform WallStreet.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here