De ce sunt inelele de nuntă o înșelătorie?

0
78

Inelele de logodnă sunt o tradiţie mai veche de 100 de ani. Obiceiul purtării unui inel de logodnă își are originile în Egiptul Antic unde inelul simboliză un cerc nesfârșit.

ring

Romanii ofereau logodnicelor inele de logodnă care conțineau o cheie mică. Romanticii credeau că această cheie este de fapt una simbolică care protejează și are grijă de inima soțului. Totuși, cheia probabil era folosită pentru cuferele valoroase ale casei.

Inelul se poartă pe al patrulea deget al mâinii stângi deoarece locuitorii din Grecia Antică credeau că acest deget conține o venă care conduce la inimă.

Cei de la College Humor au lansat recent un film, care, în ultimul timp a captat atenţia pe internet, datorită umorului său, dar cu atât mai mult datorită sprijinul său.

Filmuleţul de 4 minute ne poartă prin istoria inelului de logodnă, un material pe care cei mai mulţi dintre noi l-am asociat cu „simbolul iubirii”.

Videoclipul ne arată că acest simbol al iubirii nu este decât rezultatul campaniei susţinută de către De Beers Diamond Jewellery.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here