Iată ce surpriză neobișnuită le-a pregătit pilotul unui avion, pasagerilor săi

0
47

Un avion de linie aparținând Frontier Airlines care efectua o cursă regulată între Washington și Denver, datorită condițiilor nefavorabile a fost nevoit să facă o escală neprevăzută în Cheyenne, Wyoming, pentru alimentarea avionului.

pilot-buys-pizza-plane-delay-2

Întrucât condițiile de securitate în cadrul aeroporturilor sunt foarte drastice, avionul a fost ținut pe pistă peste o oră, timp în care pasagerii nu aveau voie să părăsească aeronava.

Nemulțumiti de cele petrecute, aceștia au început să dea semne de nemulțumire.

Pilotul aeronavei a preluat inițiativa, și i-a anunțat pe pasageri, că le-a pregătit o mică surpriză- comandând pentru aceștia peste 40 de cutii de pizza!

„Pilotul a luat iniţiativa. A spus: „Doamnelor şi domnilor, Frontier Airlines este cunoscută drept una dintre cele mai ieftine companii aeriene din SUA, dar căpitanul dumneavoastră nu este la fel. Am comandat pizza pentru toţi pasagerii”, a povestit un martor pentru „Fox 31”.

„Dacă este nevoie, trebuie să ai grijă de pasagerii tăi. Sunt responsabilitatea mea din momentul în care păşesc în avion până coboară”, a declarat căpitanul Brandner.

https://www.youtube.com/watch?v=ji9VpkTxg9k

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here