Cum te schimbă câțiva ani de închisoare. Acest om a descoperit o nouă viață

0
67

După ce a petrecut 6 ani în spatele gratiilor fiind condamnat pentru furt, Ronnie Goodman a descoperit un nou sens al vieții.

o-RONNIE-GOODMAN-facebook

Dependent de droguri, și de alcool, lucruri care i-au naruit viața, făcându-l să-și piardă până și casa, în închisoare Ronnie Goodman, a descoperit sportul. Cu toate că este trecut de 50 de ani, el nu s-a dat înapoi nicio clipă din a face sport.

Eliberat din închisoare, el se pregătește în fiecare zi, antrenându-se pentru a participa la Maratonul de la San Francisco.

Scopul declarat al lui Ronnie este de a sensibiliza opinia publică cu privire la oamenii fără adăpost, și de a strânge donații pentru o fundație care are grijă de astfel de oameni.

„Când alerg mă simt de parcă aș fi altcineva. Reușesc să pătrund în interiorul sufletului meu. E un drog al vieții pe care l-am descoperit. În două ore de alergat mă simt ca un om eliberat de orice grijă și problemă”, povestește Ronnie Goodman.

Pe lângă atletism Ronnie a descoperit și arta, el pictând, sperând prin vânzarea operelor sale, să-și poată cumpăra o casă.

628x471

În această campanie au intrat și cei de la Heist projects care au realizat un clip motivațional sub numele „Fiecare atlet are un motiv”.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here