0 Shares 46 Views

Are 55 de ani, a dat Bacalaureatul și a luat nota 8,48. Felicitări!

admin Iul 11, 2014
0 47

Este vorba despre un bărbat din Focșani în vîrstă de 55 de ani, tatăl a 8 copii, care a vrut să demostreze că vârsta nu constituie o piedică în calea promovării examenului de bacalaureat.

9abd7ab0-074e-11e4-a61a-e7d7b91f3957_ader

Adrian Mihai, căci acesta este numele său, a absolvit anul acesta la seral, Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” Focșani, specializare „tehnician analize produse alimentare”.

Cu toată vârsta înaintată pe care o are, și cu toate că este părintele unor copii care și ei la rândul lor susțin acum examenul de maturitate, acesta a reușit să-i impresioneze pe toți, inclusiv pe membrii comisiei de bacalaureat, reușind să obtină o medie finală de 8,48.

Potrivit rezultatelor afișate, Adrian Matei a obținut nota 8,4 la Limba Română, 8 la Matematică și 9,05 la Biologie vegetală și animală.

„M-am pregătit pentru examen, iar colegii mei sunt martori că am fost al doilea din clasă, cu multe medii de 10”, a precizat Adrian Mihai, care astfel a vrut să demonstreze faptul că vârsta nu contează, și să fie în același timp și un exemplu pentru tinerii care susțin sau vor susține pe viitor examenul de bacalaureat.

Sursa Ziarul de Vrancea

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category