Îți vine să crezi că acestă picătură de apă din farfurie este de fapt un tort delicios?

0
64

Bucătăria japoneză nu încetează să uimească, iar acest tort nu este o excepție. Deşi pare ca o picătură mare de apă, este de fapt o formă de tort.

water-cake-japan-mizu-shingen-moshi-coverimage

Acest tort este numit Mizu, deoarece are o bază de apă. Apa provine din Alpii japonezi și de asemenea are o textură foarte delicată.

Tortul se face cu agar, un analog comun pentru gelatina din bucătăria asiatică, ceea ce face ca tortul să se topească în gură.

Pare că explodează dacă îl înţepi cu un ac, însă poate fi mâncat cu o lingură! Este bine să fie mâncat imediat deoarece se topeşte ca gheaţa şi se dizolvă în apă dulce după doar 30 de minute.

water-cake-japan-mizu-shingen-moshi-7

water-cake-japan-mizu-sgingen-moshi-4

water-cake-japan-mizu-shingen-moshi-6

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here