0 Shares 46 Views

Incredibil! Un bebeluș de doar 9 luni a fost acuzat de tentativă de omor

admin Iul 10, 2014
0 47

Mohammad Musa nu este suficient de mare pentru a merge sau pentru a vorbi, însă acestea nu au oprit un tribunal pakistanez să îl acuze de tentativă de omor.

pakistani-baby-attempted-murder.si

Împreună cu familia lui acesta a fost acuzat că ar fi atacat poliţia cu pietre şi gaze. Mohammad a apărut în fața unui judecător așezat pe genunchii tatălui său cu un biberon în mână.

El a început să plângă în instanță și a fost în cele din urmă scos pe cauțiune.

Bunicul său la un moment dat a trebuit să ia degetul mare și să i-l înmoaie în cerneală pentru a plasa amprenta lui pe obligațiunile de cauțiune.

Toată lumea aflată în sala de judecată spunea: „Cum poate un copil atât de mic să săvârşească o astfel de faptă? Ce fel de poliţie avem? „ relatează bunicul copilului, în vârstă de 50 ani.

Vârsta minimă în Pakistan pentru răspunderile penale este de 12 ani, exceptând cele de terorism. Însă judecătorul nu a respins cazul împotriva copilului.

Acest fapt atestă cât de incompetenţi sunt cei din poliţia din Pakistan. Tatăl copilului este convins că nu este singurul astfel de caz şi că, de cele mai multe ori se acuză fără să existe dovezi reale ale faptelor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category