0 Shares 164 Views

Tehnologia poate să înlocuiască multe, însă ceea ce vei vedea în acest filmuleț cu siguranță nu

admin Iul 09, 2014
0 165

Noi întotdeauna am fost acolo. Fie că suntem mame, fie că suntem tați, fie că suntem membrii familiei. Întotdeauna suntem alături de iubiții noștri copii.

the-power-of-love

Dar se întâmplă câteodată ca tați fiind, să rămânem singuri cu copilașul nostru. Se poate întâmpla ca mama să fie plecată la magazin, la cumpărături, și în aceste momente responsabilitatea noastră este maximă.

Ești doar tu cu Juniorul. Și acesta începe să plângă!
Ce faci? Cum reacționezi?

Nimic pe lumea aceasta nu seamănă cu sunetul unui copilaș care plânge. Îți induce o stare de panică,nu-i așa? Nu știi ce să faci, incepi să te pierzi, și când vezi că bebelușul tău plânge, nu-ți mai rămâne nimic de făcut decât să pui mâna pe telefon și să-i suni mămica. Putem spune că în aceste clipe tehnologia este cea care te salvează.
Îi pui desene animate pe telefon, i-o areți pe mama, care începe să-i cânte, gândindu-te că până la urmă ceva tot îl va liniști.

Astăzi tehnologia este un lucru atât de crucial, încât devine unul dintre lucrurile fără de care nu ne putem imagina viața. Dezvoltarea tehnologiilor vine cu soluții pentur toate problemele de comunicare și nu numai. Oamenii cred că tehnologia face imposibilul să devină posibil.
Acest scurt filmuleț, vine să ne demonstreze încă o dată că nu tehnologia este cea care ne salvează, ci adevărata dragoste, este cea care ne conduce.

Tehnologia niciodată nu va înlocui adevărata dragoste.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category