Ce schimbare a făcut Facebook privind setările de confidențialitate

0
47

Facebook îşi face setările de confidenţialitate, care erau până acum confuze, puţin mai clare.

Până acum, atunci când cineva se înregistra pe Facebook, mesajele sale erau stabilite în mod automat la „public”. Asta însemna că toate fotografiile, actualizările de stare puteau fi văzute de oricine pe internet .

Acele zile sau terminat. Acum postările noilor utilizatori de Facebook vor fi setate automat la „Friends”, adică numai prietenii pot vedea informaţiile postate. Facebook a anunţat vestea într-un post în Newsroom joi .

Aceasta este o veste bună pentru persoanele care nu s-au alăturat încă sutelor de milioane utilizatori Facebook, dar ce se va întâmpla cu restul?

Facebook a anunţat, de asemenea, că îşi va extinde partea de confidenţialitate, ceea ce explică oamenilor puţin mai multe despre ceea ce se întâmpla cu postările lor. Există posibilitatea să întâlniţi un astfel de pop-up:

o-FACEBOOK-PRIVACY-SETTINGS-570

Această schimbare presupune că veţi putea vedea şi schimba setările de confidenţialitate curente.

o-FACEBOOK-PRIVACY-SETTINGS-570-2

În cele din urmă, Facebook face, de asemenea, mai uşoară şi mai transparentă partajarea mesajelor cu anumite grupuri. De acum încolo veţi vedea exact cine va vedea actualizarea de stare în colţul din stânga sus al aplicaţiei.

o-FACEBOOK-PRIVACY-SETTINGS-570-3

Schimbările vin după mulţi ani de critici care s-au învârtit în jurul reţelei sociale. Compania a trebuit să plătească amenzi în valoare de 20 milioane dolari pentru relatarea informaţiilor personale ale utilizatorilor, ulterior ea a fost ameninţată cu un proces pentru că puneau fotografiile oamenilor în anunţuri fără ştirea sau permisiunea acestora şi criticat cu privire la setările de confidenţialitate ridicol de complicate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here