Zaria Forman pictează cu degetele peisaje incredibil de reale

0
89

Când am privit aceste picturi iniţial am avut impresia că sunt poze. Abia atunci când am văzut o poză cu Zaria pictând am realizat că de fapt sunt operele ei de artă. Pe mine una m-au lăsat fără cuvinte.

articol1

Zaria Forman s-a născut în Sud Natick în 29 octombrie 1982. Locuieşte în Brooklyn, New York şi pe lângă aceste minunate picturi ea este profesor de yoga și designer de bijuterii.

Sursa de inspiraţie pentru desenele artistei a început în copilărie, pe vremea când ea călătorea cu familia ei. A iubit încă de atunci cerul şi marea. Munca ei este prezentată pe larg în galerii.

În plus față de expoziții, proiecte recente includ o serie de desene, care au servit ca design un set de balet clasic Giselle, care a avut premiera în luna octombrie 2012 la Grand Theatre din Geneva, Elveția. Zece dintre desenele ei au fost, de asemenea, utilizate în proiectarea setului intitulat Casa de cârduri, un serial TV Netflix regizat de David Fincher împreună cu Kevin Spacey.

În mare parte în picturile ei sunt prezentate diferite tematici de vreme cum ar fi: fulgere, furtuni, creşterea mării şi multe altele.

Ce vreau să mai precizez este că toate aceste picturi sunt realizate cu ajutorul degetelor. Are o precizie extraordinară, iar picturile arată cât se poate de real.

articol2

articol3

articol4

articol5

articol6

articol7

articol8

articol9

articol10

articol11

articol12

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here