Bun venit la propria ta înmormântare

0
42

O campanie interesantă a fost demarată în Franţa, Olanda şi Belgia. Prin aceasta se intenţionează a-i face conştienţi pe conducătorii auto de pericolele la care se expun şi astfel să se micşoreze numărul accidentelor provocate în special de viteza mare cu care aceştia manevrează autovehiculul.

articol-16mai

Nimeni nu consideră că este periculos să conducă cu câţiva km pe oră mai repede decât limita maximă de viteză. Cu toate acestea, excesul de viteză ucide și rănește sute de oameni în fiecare an.

Cinci şoferi surprinşi cu mare viteză în trafic, au fost invitaţi la un eveniment fără a fi precizat motivul. Insistenţele au convins într-un final cele cinci persoane să se prezinte.

Şocul a fost extraordinar când aceştia au ajuns şi au aflat de fapt despre ce era vorba şi anume chiar propria înmormântare.

Înmormântarea e făcută ca la carte, cu toată familia şi cu apropiaţii victimei, îmbrăcaţi în negru aducand un elogiu. Desigur acest lucru a fost greu pentru prieteni si familie dar, de asemenea, si emoțiile celor în cauză au fost foarte puternice.

Reacţiile şoferilor au fost filmate cu camera ascunsă și postate pe internet astfel, încât să te pui în pielea familiei și să realizezi cât de mare poate fi suferința lor datorită inconștientei de a conduce cu viteza mare.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here