0 Shares 436 Views

Iată ce poze au făcut aceste suricate cu aparatul foto al unui fotograf!

admin Mai 06, 2014
0 437

Suricatele au hotărât că aparatul foto este un post de observație foarte bun, și mult mai util decât pentru fotografiat.

MEERKATS IN BOTSWANA

Will Burrad-Lucas, un fotograf profesionist a primit mult mai multă atenție decât se aștepta în mijlocul unei familii de suricate pe care încerca să o pozeze în Makgadigadi Botswanna.

În loc să se simtă măcar intimidați de Burrad – Lucas, micile și simpaticele creaturi au hotărât că a-l primi în mijlocul lor are multe avantaje, pe care s-au hotărât să le utilizeze din plin.

MEERKATS IN BOTSWANA

Așa că în timp ce copiii se jucau cu aparatul foto, obiectivul și chiar capul fotografului au fost posturi de supraveghere foarte bune pentru părinții familiei.

Pentru că suricatele sunt o pradă foarte ușoară și căutată de animale de pradă precum șacali sau vulturi, unul dintre adulții comunităților de suricate trebuie să vegheze pentru ca nimeni să nu se apropie de numeroasă familie; restul se ocupă de căutarea hranei și întreținerea familiei.

MEERKATS IN BOTSWANA

Când cel care supraveghează zona dă un semnal, toate micile creaturi se ascund într-un labirint bine pus la punct de tunele subterane în zonele de deșert din Africa de Sud.

În pozele de mai jos puteți urmări supravegherea atentă a adulților suricate, și felul în care Burrads Lucas a fost primit în familia lor.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category