Chiar dacă îți place sau nu Michael Jackson, trebuie să vezi asta! Interpretare magistrală la violoncel a piesei „Smooth Criminal”

0
46

Luka Sulic și Stephan Hauser sunt doi tineri de origine croată care au ajuns să revoluționeze muzica, prin interpretarea pe care aceștia o oferă unor cântece populare din lumea întreagă.

2cellos

Cei doi tineri, care formează trupa 2Cellos, au reușit să rupă barierele diferitelor genuri muzicale, prin interpretarea la violoncel a unor piese celebre cum ar fi „Smells Like Teen Spirit”a celor de la Nirvana, „Californication” a băieților de la Red Hot Chili Peppers, „Voodoo People” de la The Prodigy sau „Thunderstruck” a celor de la AC/DC.

„Mergeti să-i vedeți live pentru că sunt de-a dreptul uimitori! Nu-mi amintesc să fi văzut ceva atât de interesant de la concertul live al lui Jimi Hendrix din ’60” a declarat Elton John despre cei doi artiști.

O ultimă ispravă a celor doi croați a fost lansarea versiunii piesei „Smooth Criminal”, care i-a cucerit pur și simplu pe internauți.

„Prin violoncelele noastre încercam să dăm o dimensiune clasică acestor cunoscute piese” au spus cei doi tineri.

Tu ce părere ai de această formație? Îți place?

Smooth Criminal

Thunderstruck

Smells Like Teen Spirit

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here