Uite-o pe fata care a fost crescută de animale sălbatice

0
77

Elefantul de cinci tone, pur şi simplu, este fratele ei, îl călăreşte; se joacă cu puii de ghepard şi monguz, şi este prietenă cu şerpii şi cu broaştele. Ea este Tippi Degré, născută în sălbăticie.

tippi1

Întreaga poveste sună mai mult ca o prelucrare modernă a poveştii lui Mowgli, şi deşi povestea pare a fi un film, în acest caz, este pură realitate. Fetiţa s-a născut în Namibia, părinţii ei fiind francezi, pasionati să fotografieze fauna sălbatică. Deoarece în sălbăticie nu prea poţi să-ţi găseşti prieteni, ea a încercat să-şi facă prieteni printre animalele sălbatice. Tippi Degré şi-a petrecut copilăria jucându-se cu zebre, cu girafe, cu lei, cu gheparzi, cu elefanţi, cu monguzi şi cu multe alte animale.

Însă fetiţei nu i se pare nimic ieşit din comun în toate astea: „Nu mi-am făcut prieteni aici, pentru că nu am văzut aici niciodată copii, şi astfel animalele au devenit prietenii mei.”

Tippi Degré până la vârsta de 10 ani a crescut în zona sălbatică din Namibia, după aceea s-au mutat în Madagascar, şi în final s-a stabilit în Franţa. Acum are 23 ani, şi studiează la Universitatea Sorbonne Nouvelle, publicând mai multe romane despre viaţa din Africa.

tippi2

tippi3

tippi4

tippi5

tippi6

tippi7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here