0 Shares 176 Views

Uite-o pe fata care a fost crescută de animale sălbatice

admin Ian 28, 2014
0 177

Elefantul de cinci tone, pur şi simplu, este fratele ei, îl călăreşte; se joacă cu puii de ghepard şi monguz, şi este prietenă cu şerpii şi cu broaştele. Ea este Tippi Degré, născută în sălbăticie.

tippi1

Întreaga poveste sună mai mult ca o prelucrare modernă a poveştii lui Mowgli, şi deşi povestea pare a fi un film, în acest caz, este pură realitate. Fetiţa s-a născut în Namibia, părinţii ei fiind francezi, pasionati să fotografieze fauna sălbatică. Deoarece în sălbăticie nu prea poţi să-ţi găseşti prieteni, ea a încercat să-şi facă prieteni printre animalele sălbatice. Tippi Degré şi-a petrecut copilăria jucându-se cu zebre, cu girafe, cu lei, cu gheparzi, cu elefanţi, cu monguzi şi cu multe alte animale.

Însă fetiţei nu i se pare nimic ieşit din comun în toate astea: „Nu mi-am făcut prieteni aici, pentru că nu am văzut aici niciodată copii, şi astfel animalele au devenit prietenii mei.”

Tippi Degré până la vârsta de 10 ani a crescut în zona sălbatică din Namibia, după aceea s-au mutat în Madagascar, şi în final s-a stabilit în Franţa. Acum are 23 ani, şi studiează la Universitatea Sorbonne Nouvelle, publicând mai multe romane despre viaţa din Africa.

tippi2

tippi3

tippi4

tippi5

tippi6

tippi7

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category