Vrei să devii star pop și nu ești mulțumit de cum arăți? Inspiră-te de aici!

0
37

Vrei să devii star pop și nu ești mulțumit de cum arăți?

460091403_640

Nici o problemă. Totul se… prelucrează. De exemplu, urmărește transformarea cantăreței maghiare de muzică pop, Boogie. Ea face ce știe ea mai bine, cântă.

Tehnnicienii, la fel, fac ce știu ei mai bine, o transformă. În timp ce Boggie cântă, timp de trei minute, cu ajutorul unui software potrivit asistăm la o transformare uimitoare.

Tenul este albit, sunt înlăturate defectele tenului, este coafat părul, sunt albiți dinții, sunt redimensionati ochii și buzele, este fardată și aranjată numai bine de pus pe copertă CD-ului. Chiar și imbracamimntea este îmbunătățită și sunt eliminate accesoriile vestimentare. Cântăreața însăși spunea după lansarea albumului: „ar fi minunat dacă femeile s-ar iubi și apecia pe ele insele fără artificiile fardurilor care ascund adevărata frumusețe a unei femei puternice”.

Nu este singurul caz de acest gen. În luna octombrie un mic filmuleț făcea furori pe internet când o tânără femeie era transformată peste imaginația majorității. Lena Dunham s-a lăsat transformată pentru a apărea pe copertă revistei Elle. Ea explică acest fenomen prin faptul că cititorii revistelor precum Vogue și Ele nu vor să vadă lucruri obișnuite și ordinare, ci vor să viseze la personaje ireale care se potrivesc lumii de basm prezentate de acest gen de reviste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here