Efectele speciale din spatele filmului „The Wolf of Wall Street”

0
43

Am avut ocazia de a mă număra și eu printre cei care au vizionat „The Wolf of Wall Street”, un film extraordinar întins pe parcursul a 3 ore, pe care l-am savurat de la început până la sfârșit, fără să simt plictiseala unui film lung.

The Wolf of Wall Street

Interpretarea magistrală a lui Di Caprio care intră perfect în pielea personajului principal Jordan Belfort ne ajută să înțelegem cu adevărat viața extravagantă și șocantă pe care milionarii de pe Wall Street o trăiesc.

Însă eu acuma nu vreau să-ți povestesc filmul. Dacă ești curios, atunci trebuie să mergi să-l vezi. Eu zic că merită. Pe IMDB.COM are o notă apropiată de 9, și este unul dintre filmele pretendente la OSCAR.

Ceea ce vreau eu să-ți arăt, cu ajutorul filmulețului de mai jos, sunt o parte din efectele vizuale pe care cei de la Brainstorm Digital le-au făcut, și prin care au reușit să redea o viață într-adevăr șocantă. Aceea aparținând milionarilor americani, în speță lui Jordan Belfort, totul prin viziunea lui Martin Scorsese.

Au fost recreate cadre uimitoare prin metode digitale: o întreagă nuntă a fost mutată pe plajă, au fost recreati digital oameni într-un birou pe unde se plimbă un leu, decoruri elvețiene fabuloase, și multe altele pe care dacă ești curios le poți descoperi singur…

Vizionare plăcută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here