0 Shares 9773 Views

Este cuptorul cu microunde nociv? Uite ce test a făcut o fetiţă

admin Ian 07, 2014
0 9774

O fetiţă de la o scoală din Sussex, Marea Britanie, a încercat să vadă care este efectul pe care îl are apa încălzită la microunde faţă de apa fiartă, udând o floare.

micro

A avut nevoie doar de 2 plante micuţe dintr-un ghiveci, pe care le-a udat, pe una cu apa încălzită în cuptorul cu microunde, iar pe cealaltă cu apă încălzită într-un ibric pe aragaz şi apoi răcită.

Spre surprinderea generală, planta udată cu apa din microunde a murit după 9 zile, iar cea udată cu apa fiartă şi răcită s-a dezvoltat în continuare. Acest lucru se datorează modificărilor din structura apei, care au loc în cuptorul cu microunde. Experimentul a fost repetat şi de colegii fetei, ei obtinând în final acelaşi rezultat.

Microundele funcţionează similar şi asupra alimentelor, agitând moleculele din alimente, făcându-le să se mişte din ce în ce mai repede. Astfel vitaminele, mineralele şi proteinele din alimente sunt distruse.

t4z39t_41321500
14o3ktv_550x366_31108700
2b39s8_550x366_55742500

Iată principalele motive pentru care să nu mai foloseşti microundele, potrivit cercetătorului William P. Kopp:

1. Mâncând în mod constant mâncare încălzită la microunde cauzează daune cerebrale pe termen lung, întrucât duce la „scurt-circuite” ale impulsurilor electrice în creier.

2. Corpul uman nu poate metaboliza compuşii apăruţi în urma procesării mâncării la microunde.

3. Producţia de hormoni feminini şi masculini este alterată de mâncarea încălzită la microunde.

4. Efectele compuşilor creaţi în urma procesării mâncării la microunde sunt de lungă durată sau chiar permanente în corpul uman.

5. Mineralele, vitaminele şi toţi nutrienţii din mâncarea de la microunde sunt alteraţi, aşa că oamenii nu mai beneficiază de o hrănire corespunzătoare.

6. Mineralele din legume sunt transformate în radicali liber canceroşi în timpul procesării la microunde.

7. Mâncarea la microunde poate cauza tumori canceroase la stomac şi la intestine.

8. Mâncarea la microunde poate cuza creşterea numărului de celule canceroase în sângele uman, dacă este consumată timp îndelungat.

9. Consumul constant al mâncării la microunde cauzează deficienţe ale sistemului imunitar.

10. Mâncarea la microunde duce la pierderi ale memoriei, instabilitate emoţională şi scăderea inteligenţei.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category