0 Shares 220 Views

Un soldat american ne da lectii de viata

admin Dec 13, 2013
0 221

Noah Galloway reprezinta tipul barbatului american care in 2001 s-a inrolat in armata SUA pentru a lupta ca infanterist in razboiul din Irak.

Noah Galloway1

Noah Galloway2

Noah Galloway3

Intr-o zi de decembrie a anului 2005 s-a produs un eveniment care i-a schimbat complet viata pentru totdeauna: o mina artizanala a explodat langa el. El s-a trezit dupa 5 zile pe un pat de spital din Germania, cu bratul si piciorul stang amputate.

Intors in Statele Unite la centrul de recuperare militara Walter Reed din Washington DC, Noah a inceput un program infernal de recuperare incercand sa invete cat mai bine cum sa se foloseasca de piciorul si de bratul protetic care i-au fost atasate. Nu s-a gandit nicio clipa sa renunte. Ambitia lui fost fara masura. A inceput sa practice diferite sporturi, unele dintre ele pe care oamenii sanatosi nu le practica: caiac, alpinism, drumetii, culturism.

Noah Galloway4

Noah Galloway5

Noah Galloway6

Noah Galloway7

In octombrie anul trecut a inceput primul lui maraton pe care l-a incheiat cu succes. Dar asta nu a fost suficient pentru el. A inceput Spartan Race si Barbarian Challenge, sporturi extreme unde doar cei mai pregatiti participa, dar chiar si dintre ei multi renunta datorita greutatilor intampinate pe traseu. Pentru toate acestea Noah merita pe deplin respectul nostru!

Noah Galloway8

Noah Galloway9

Noah Galloway10

Noah Galloway11

Noah Galloway12

Noah Galloway13

Noah Galloway14

Noah Galloway15

Noah Galloway16

Noah Galloway17

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category