0 Shares 128 Views

Dinovember: Luna cand dinozauri de plastic prind viata

admin Dec 01, 2013
0 129

Daca pentru unii luna noiembrie se reduce la „Black Friday”, pentru altii este luna in care se fac farse cu dinozauri – „Dinovember”. Sau luna in care principala atractie devin creaturile din Cretacic, Jurasic sau Triasic.

Dinovember01

Refe Tuma si sotia sa si-au dedicat luna noiembrie dinozaurilor si nu oricaror dinozauri, ci unora care misuna prin casa, simt orice schimbare, se joaca cu tot ce prind in mana sau gusta din mancarea copiilor.

Cei doi “parinti” ai dinozaurilor se joaca cu imaginatia copiilor, atunci cand le ofera in fiecare zi, imagini cu dinozauri situati in diferite colturi ale casei, facand tot felul de lucruricare de care mai amuzante si mai ciudate.

Initiativa Dinovember a luat amploare pe Facebook (unde a strans mai bine de 258.000 de sustinatori) iar parinti din toate colturile lumii au inceput sa dedice zile din luna noiembrie jocului cu dinozaurii care apar din senin in tot felul de colturi din casa.

De ce fac ei asta? Dupa cum spun ei incearca ca in aceste vremuri dominate de iPad sau Netflix, cand raspunsurile la intrebari pot fi foarte simplu obtinute doar cu un singur click pe Google, copii sa nu-si piarda imaginatia.

Copilaria este trecatoare, asa ca hai sa o facem cat mai amuzanta!

Dinovember02

Dinovember03

Dinovember04

Dinovember05

Dinovember06

Dinovember07

Dinovember08

Dinovember09

Dinovember10

Dinovember11

Dinovember12

Dinovember13

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Most from this category