Cum sa te legeni pe marginea prapastiei

0
87

Denumit si “Leaganul de la Capatul Lumii”, datorita faptului ca orice pas gresit poate insemna sfarsitul vietii celui care il foleseste, acest leagan reprezinta o atractie pentru cautatorii de senzatii tari.

leagan

Daca vrei sa simti adrenalina pura, nu trebuie sa mergi pana la capatul lumii, ci doar pana in Ecuador. Aici se gaseste o statie de monitorizare seismica cunoscuta sub numele de “La Casa del Arbol” (Casa din Copac), o casuta mica care dupa cum spune si numele este construita chiar intr-un copac la marginea unui canion.

In acest loc panorama care ti se deschide in dreptul ochilor este de-a dreptul uimitoare, insa daca acest lucru nu iti este de ajuns, poti folosi leaganul care atarna deasupra prapastiei, oferindu-ti adrenalina dezvoltata de senzatia plutirii deasupra unui gol imens.

Fotografiile disponibile pe internet prezinta o multime de oameni care au incercat pana in prezent senzatiile date de acest leganat, insa nu stiu cati dintre ei s-au gandit ce se intampla in cazul ruperii unui brat al leaganului, sau al unui suport.

Eu unul nu stiu daca m-as putea urca in asa ceva.Poate ca datorita fricii de inaltime.

Tu ai curaj?

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here